Sara og gepardene – en helt spesiell jente med lidenskap

in barn til barn/høyt begavete barn

Kjenner dere igjen det at man noen ganger må stoppe opp i hverdagen og tenke «Det var allikevel utrolig, slikt et engasjemant»?

Vi ble for en liten stund siden kontaktet av ei jente som heter Sara, hun er en klog og flott jente på 9 år, med hen veldig spesiell interesse som hun bruker all sin tid på.Sara_2

Hennes store lidenskap er geparder, en utrydnings truet dyreart, som hun studerer alt om. Sara har sin egen hjemmeside og facebook side, hvor hun selv skriver alle tekster til og deler sin store viten. Samtidig samler hun inn til orginisasjonen CCF (Cheetah concervation fund), som har flere prosjekter til bevarelse av de vakre dyrenes naturlige levesteder.

Sara_1

I Danmark har vi Ree dyrepark, og de har som det eneste stedet geparder, og de har nettopp fått unger. Her ble Sara invitert som VIP gjest og er som den første noensinne blitt utnevnt til Junior Ranger, hun har faktisk også fått oppkalt et av deres flotte dyr etter seg.

Sara_4

Men det er ikke kun i Danmark Sara gjør seg bemerket for sin iherdighet, også ved cheetah.org har hun gjort seg så bemerket at de har skrevet om henne – les mer her.

Du kan lese mye mer om Sara og hennes store lidenskap på www.saran.dk og Sara og geparderne – Facebook

For å støtte Sara og gepardene, donerte vi følgende ting til henne til en konkurranse med det formål å samle penger inn.

Sara_3

GP-307 Geopuzzle Animals (high res)

Et flott puslespill med all verdens dyr, se det her

de_smaa_dyrequizzer

Kos med quiz som bygger ut viten om de små dyrene De små dyrequizzer


H-4478_2

Et skjønt og koselig spill for hele familien i form av Stable dyr

Elsker ditt barn også dyr så kan dere finne mye, mye mer her

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*