vitenskap

Lek, læring og vitenskap med 4M

in lek og læring/miljøleker/vitenskapelige forsøk

4m-32754m-32665Ja, det høres kanskje litt rart ut, men en potet kan faktisk brukes som batteri! Finnes det noe bedre enn å lære i mens man leker? I dag er læring mye mer enn å bare sitte i skole og holde på med lekser. Leken skal gjøres meningsfull og derav kommer læringen. 4M har utviklet en lang rekke av vitenskapelige, morsomme og lærerike pakker med lek til de store barn – selv den voksne kan være med å lære sammen med sitt barn.

Hva er lek? – Lek er en aktivitet som gir barnet mulighet for å utvikle seg. Fantasien settes inn og barnet begynner å utforske og danne egne erfaringer. Hva er så læring? – Læring er en prosess som fører til erfaringer, holdninger, ferdigheter, kvalifikasjoner, meninger og utvikling, og er en viktig del av det å vokse opp. Læring er altså en lang rekke med ferdigheter og derfor en viktig del av det å vokse opp. Det finnes mange meninger og holdninger til hva læring utvikling og er en viktig del av det å vokse opp. Det finnes mange meninger og holdninger til hva læring er, men en ting er sikkert – alle er forskjellige og lærer på forskjellige måter. Så hvorfor ikke gjøre noe morsomt ut av læringen? Bruk leken til å lære og gjør det sammen med ditt barn.

Fantasi, kreativitet, inspirasjon og moro er de 4 hovedprinsippene bak 4M. Morsome leker hvor barnet selv kan eksperimentere med vitenskapen gir en bedre forståelse for vitenskapens prinsipper og teori. Det vil også resultere i en forbedring av barnets presentasjon og prestasjonen i klasserommet.00-03266_product_highres_5

I de morsomme vitenskap pakkene fra 4M finner du blant annet en lang rekke av miljøleker. Barnet lærer her om miljøet og hvordan man kan gjenbruke tomme brusbokser, brusflasker, papir og gammel kartong. Du finner blant annet losseplassrobot som lager musikk, en boksbille som kan bevege seg, et lag-selv-papirperlsett til smykker, en potetklokke og mye mer.385a452c-b2f7-443f-85c4-5385d2acc35c

Utover det finner du en masse bygg-selv leker som virkelig setter fantasien i gang. Benytt ting fra hjemmet i eksperimentsettene «Green Science», hvor du blant annet lager en racer av gamle CDer og en toalettrull. I forsøkssettene fra «KidzLabs» kan du igjen gjenbruke ting fra hjemmet – skap f.eks. en tornado i en tom plastflaske og opplev dette fantastiske naturfenomenet! Ha det morsomt med ditt barn med disse morsomme og spennende læringspakkene. Du utfordrer ikke kun ditt barn, men også deg selv. Kun fantasien setter grenser for både leken og læringen.

Til alle vitenskap sett fra 4M får du med brukerveiledninger! Så start med vitenskap hos 4M!
– Sjekk ut hele vårt brede sortiment fra 4M ved å klikke her.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

Seneste fra lek og læring

Gå til Til toppen