Følg opp påskefrokosten med morsom balanselek for hele familien

in Aktivitet/Balanse/ferie/Lek/motorikk/påske

Da er det igjen den tiden på året hvor du skal male egg, kose deg med godteri og finne på morsomme aktiviteter. For oss voksne er fokus i påskedagene ofte på påskefrokostene mens barnene går på eggejakt og får godteri egg i forskjellige utgaver.

Etter å ha sittet over en god norsk påskefrokost i et par timer, kan tanken om fysisk aktivitet kanskje virke litt uoverskuelig. Men på dette tidspunktet er barnene ofte godt og grundig klar til litt aktivitet. Holder ikke dere på med eggejakt – eller var eggejakten ferdig for flere timer siden på grunn av utålmodige barn som ikke kan vente – Da er det kanskje en ide å tenke ut av boksen og forsøke dere på en ny felles aktivitet som hele familien kan være sammen om.

Balanceleg for børn og voksne: Slackline!

Slackline balansetrening!

Nei, det høres kanskje ikke umiddelbart som den aktiviteten man har mest lyst til å holde på med på full mage. Men bare vent, for denne morsomme balanseleken er ikke bare morsom for barn. Akkurat som trampoliner vekker vårt indre barn når vi først merker magesuget ved et høyt hopp, gjør balanseleken akkurat det samme. Hvor mange ganger har du ikke i dine yngre dager gått på line, enten på fortauskanten, grøftekanten eller et annet sted, og merket følelsen av å nesten falle og med hjelp av armene får rettet deg opp.

Så ta dine barn i hånden og gå en tur ned «barndommens gate» sammen med dem.

Det eneste dere skal bruke for å komme i gang er et Slackline Balansesett og to treer. Balansesettet kan dere kjøpe hos www.lekeakademiet.no – trærne må dere selv finne, enten i hagen eller kanskje i en park? Det er utrolig raskt å komme i gang med balansekunsten… og i løpet av ingen tid vil hele familien være så flinke til å balansere at dere kanskje får lyst til å stikke av og joine et sirkus?

Er du fortsatt ikke overbevist? Så ta å se på videoen HER og se selv, hvor enkelt og morsomt balanselek blir med en Slackline!

Finn det riktige Slackline Balansesettet til deres familie på vår nettbutikk ved å trykke her.

God påske fra Leketantene- og Onklene.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*