De ansattes favoritt leker til jul

in Ansattes favoritter/Jul/Julegaver/lek og læring/Ting vi elsker/tradisjoner og høytider

Find skøn legetøj til julegaverne hos LegeakademietHvis du kjenner Lekeakademiet, kjenner du sikkert også Leketante Ann og Leketante Jane som startet Lekeakademiet for hele 11 år siden.

Men hvis du ikke kjenner så mye til Lekeakademiets øvrige Leketanter og Lekeonkel. Det ordner vi i dag! Vi vil nemlig gjerne presentere oss selv – og samtidig benytte sjansen til å dele våre favoritt leker fra Lekeakademiet med deg. For hvem kjenner alle de skjønne lekene bedre enn oss som arbeider med det hver eneste dag?

Mangler du fortsatt å kjøpe inn gaver til jul til barnene, håper vi derfor at du vil lese med og la deg inspirere.

Lekeonkel Daniel (innkjøper), blir far til en leke på nyåret:
Kapla Bricks 1000 fra Legeakademiet - Leg dig klogereNår min datter får alderen til det, håper jeg at hun vil utforske sine kreative evner (eller mangel på det) med dette produktet. Mulighetene er mangem, med det antall brikker – samtidig er det «1» stk. leke som nærmest ikke tar noe plass når det er ryddet opp og pakket sammen i kassen. Genialt når man bor i leilighet og ikke har et desidert «lekerom». (Kapla Bricks 1000 – Pris: 2.525 NOK)

Dorthe (kundeservicemedarbeider), mor til Olivia (7 år) og Betram (9 år):
Jeg ville helt sikkert kjøpt dette fantastisk flotte 3D puslespill New York til begge mine barn!

Tag til New York med dette flotte 3D Puslespil fra LegeakademietHvorfor?
Min sønn elsker å spille på iPad, fange Pokemons og spille FIFA på sin Xbox. Min datter elsker å sitte foran speilet og ta på sminke og ordne neglene. Hun elsker å se serier i tv m.m.

Men felles for begge er at de elsker å lage noe som vi kan være felles om hele familien. Og dette 3D puslespillet vil nettopp samle hele familien til kreativ hygge, og når det er så satt sammen vi det kunne stå i stuen, på et av barnerommene eller lignende og være dekorativ. Dette vil medføre en stor begeistring for mine barn, som stolt vil fortelle til alle gjester at det er noe vi 4 har laget sammen. (Puslespill 3D – New York Midtown East – Pris: 485 NOK)

Bina (grafiker og marketingmedarbeider), mor til Nova (5 år) og Willum (9 år):
Nova er veldig redd for edderkopper, så derfor skal hun da lære å fange dem med edderkoppfangeren.
Nova er hunderæd for edderkopper, så derfor skal hun da lære at fange dem med edderkoppefangeren. (Edderkoppefanger – Pris: 155 NOK)Binas Favoritter til børnenes julegaver - Fra Legeakademiet.dk

Nova er også en veldig kreativ jente som elsker alt som har med å gjøre med å tegne, male, klippe, klistre og lime. (Jeg lærer å klistre – 105 NOK)

Willum kan godt like stein og samler innimellom på dem, så et sett hvor man kan dyrke sine egne krystaller er ideelt. (Krystaldurkning, Stort Sett – 415 NOK)

Willum har også engelsk på skolen, og han vil helt sikkert synes at denne boken er en morsom måte å lære noe mer og bli dyktigere til engelsk. (De yngste engelsk quizzer – Pris: 105 NOK)

Grit (content coordinator), mor til Alfred (1 år), Malthe (3 år) og bonusmor til Marvin (9 år):Grits julegave-favoritter til børnene - Fra Legeakademiet.dk
Alfred, som er 14 måneder følger troligt i sine brødres fotspor, og vil egentlig bare gjøre alt de de gjerne vil. Spesielt blir det en liten kamp når den ene storebroren leker med husets tumlebrett, mens den andre kjører av sted på våres gå-bil. Så jeg tenker vognparken med fordel kunne utvides med enda et kjøretøy. Jeg bare elsker gåhesten fra Plantoys. Den er veldig søt, og samtidig helt annerledes enn andre gå-biler jeg har sett – også kan jeg like tanken om at den er laget av bæredyktige materialer av høy kvalitet. (Gåhest i tre – Pris: 927 NOK).

Tumleleg med Tumlealfabet fra bObles - Legeakademiet.dkMalthe på 3 år er en veldig kruttugle som løper, hopper og ruller seg igjennom sitt liv. Han vil elske å lage hinderbaner med de flotte tumlebokstavene fra bObles tumlealfabet. Samtidig er han også begyndt å vise stor interesse for bokstaver og ord, så det kunne være en fin måte for han å leke bokstavene inn. (bObles Tumlealfabet – Pris: 1.285 NOK)

Jeg kunne også tenkt meg å spille med ham, for etter han har startet i barnehagen er han veldig trøtt på ettermiddagen. Her kunne det vært flott og ha noen gode og lærende spill som gir oss mulighet for å roe seg ned litt og slappe av med en hyggelig og rolig aktivitet sammen. Jeg tenker at det enten skulle være det klassiske, men veldig flotte ludospillet, eller kanskje småkake spillet, hvor vi kan øve oss i formene samtidig (jeg mistenker dog at dette spillet blir heller forvandelt til en «spise-kake-lek»…) (Ludo i trekoffert – Pris: 245 NOK) (Spil/Småkake-form – Pris: 285 NOK)

Marvin på snart 10 år er som de fleste gutter på den alderen, veldig begeistret for å spille diverste konsollspill. Vi forsøker å oppmuntre han til aktiviteter som ikke har noe med telefoner og nettbrett å gjøre – men det er jo vanskelig når det fyller hele hans (og vennenes) univers. Derfor synes jeg at dette tryllesettet vil være en genial gave til han. Det er stadig et element av at telefonen er i bruk, men man kan ikke gjennomføre trylletriks alene med telefonen. Jeg tror han ville synes at det var morsomt. Også er det jo perfekt med at dette settet også heter Marvin. (Marvins Magiske Smartphone Tryllesett – 450 NOK)

Stadig i tvivl om, hvad der skal ligge under dit juletræ fra Legeakademiet?Vi håper at våre forslag til hva som skal ligge av lekegaver under våre juletreer i år har inspirert dere og kanskje gidd dere nye ideer til hva deres barns julegaver skal være i år. Husk at dere alltid er velkomne til å skrive eller ringe til oss med spørsmål til Lekeakademiets leker. Og er dere fortsatt på bunn med hva som skal ligge under juletreet i år, så er det bare å ringe oss. Vi hjelper gjerne med å tenke nye tanker.

Ha en riktig god julehandel… og del gjerne deres favoritter til årets julegaver til barnene!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

Gå til Til toppen