Bli glad i badingen med vannleker fra Plantoys!

in badelek/bæredyktige leker

Badelegetøj i træ - PlantoysHverdagen har mange rutiner og bad er en av dem – noen barn elsker et lunt bad, mens andre ikke er så glade for det. Gjør badet til en lek med morsomme vannleker og masser av bobler – det skal være fint og morsomt. I dag går veldig mange foreldre opp i at barnets leker er bæredyktige, at klærne er økologiske og at produktene er kjemifri. Heldigvis er det også gått opp for mange produsenter og man kan finne mange kjemikalfri produkter på markedet.

Badeleg i træ, Isbjørn i sejlbåd, PlantoysPlantosy er bland dem som har forstått ordet «bæredyktighet». Her finner man ikke kun bæredyktigt treleker men også en bæredyktig produksjon, hvor alt hva de foretar seg er med baktanken å passe på våres jord. Treet er laget av gummitre og limen er formaldehyd-fri, så du med sikkerhet kan gi det til ditt barn uten å tenke over om det er skadelig på noen måten. Selve emballasjen er miljøvenlig.

Plantoys er f.eks. de enste som kan lage bæredyktig treleker til vann, noe som også viser hvor innovative de er! Vekk med plastikkleker og inn med Plantoys miljøvennlige vannleker. Treet er farget med organiske fargestoffer og er gjennomfarget, noe som vil si at fargen ikke kun ligger på yttersiden av leken, men er gjennomgående hele veien igjennom. Deretter tåler den oppvaskmaskinen, så det er enkelt å rengjøre og kan holde til mange timers lek! Det er vakkert, morsomt, fargerikt og bæredyktigt. Kunne man ønske seg mer som barn og foreldre?Badelegetøj i træ, Aktivitetsbåd, Plantoys

Små seilbåter, pirater, fiskenett og ubåter er med på å gjøre badet morsomt og innbydende for ditt barn. utfordr barnets fantasi og finmotorikk med vannleker fra Plantoys, hvor miljø og lek er i fokus.

Se våres brede utvalg av vannleker og andre leker fra Plantoys her.

Les mer om Plantoys bæredyktige produksjon her.

Smil fra Leketantene…

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

Seneste fra badelek

Gå til Til toppen