Bli glad i bading med vannleker fra Plantoys!

in badelek/bæredyktige leker

Badelegetøj i træ - PlantoysHverdagen har mange rutiner, og bading er en av dem – noen barn elsker et avslappende bad, mens andre ikke er så glad for det. Gjør badet til en lek med morsomme vannleker og mange bobler – det skal være flott og morsomt. I dag bryr veldig mange foreldre seg om at barnets leker er bæredyktige, at klærne er økologiske og produktene er kjemi-fri. Heldigvis er det også gått opp for mange produsenter, og man kan nå finne mange kjemikalie-fri produkter på markedet.

Badeleg i træ, Isbjørn i sejlbåd, PlantoysPlantoys er blant dem som har forstått ordet «bæredyktighet». Her finner man ikke kun bæredytig treleker, men også en bæredyktig produksjon, hvor alt hva de foretar seg er med baktanke om å passe på vår jord. Treet er laget av gummitre og limen er formaldehyd-fri, så du kan med sikkerhet gi det til ditt barn uten å tenke over om det er skadeligt på noen måte. Selv emballasjen er miljøvennlig.

Plantoys er f.eks. de enste som kan lage bæredyktig treleker til vann, noe som også viser hvor innovative de er! Vekk med plastikk-lekene og inn med Plantoys miljøvennlige vannleker. Treet er farget med organiske fargestoffer og er gjennomfarget, noe som vil si at fargen ikke kun ligger på yttersiden av leken, men er gjennomgående hele veien igjennom. Utover det så tåler det oppvaskmaskin, så det er enkelt å rengjøre og kan holde til mange timer med lek! Det er flott, morsomt, fargerikt og bæredyktig. Kunne man ønske seg mer som barn og foreldre?Badelegetøj i træ, Aktivitetsbåd, Plantoys

Små seilbåter, pirater, fiskenett og ubåter er med på å gjøre badet morsomt og innbydende for ditt barn. Utfordr barnets fantasi og finmotorikk med vannleker fra Plantoys, hvor miljø og lek er i fokus.

Se vårt brede utvalg av vann- og andre leker fra Plantoys her.

Les mer om Plantoys her.

Læs mere om Plantoys bæredygtige produktion her.

Smil fra Leketantene…

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

Seneste fra badelek

Gå til Til toppen