Black Friday – Dagen du kan spare stort på julegaver

in gjesteblogger/motorikk/tilbud/tradisjoner og høytider

Innlegg skrevet av Kristina Hobbs.

Spart stort på leker på Black Friday

Hva er det med Black Friday som gjør at alle internettbutikker setter hele årets inntjening over styr og selger deg leker så billig, at du hvert år kan spare tusenvis av kroner?

Vi løfter sløret for hvorfor Lekeakademiet også har gode Black Friday tilbud, selv om vi egentlig er mer stolte av å være en nettbutikk, som er kjent for et unikt utvalg av pedagogiske og motoriske utfordrende leker og fantastisk kundeservice, enn for å dumpe prisene totalt i en fredag i året, og spammer deg med epost om utsalg på leker.

Vi foreldre gjør oss uvel.
Du vil gjerne gi ditt barn en masse flotte leker som også stimulerer innlæring av viktige kompetanser på en morsom måte. Det er jo derfor at du leser blogginnlegg her hos Lekeakademiet, og det er også derfor at vi startet Lekeakademiet for mange år siden.

Vi har selv barn og vi mente den gang, som nå, at barn skal ha det beste. Vi foreldre skal gjøre oss uvelle for å gi dem de beste mulighetene for å utvikle seg til sterke, omsorgsfulle og livsglade mennesker med alle deres sanser foldet ut.

Er du tilbudsjeger?
Naturligvis vil du som omsorgsfull forelder også gjerne forbruke med god samvittighet. Det vil si at du holder øye med gode Black Friday tilbud og andre utsalg, slik at du har råd til å kjøpe flotte og sikre leker uten giftige kjemiske saker, og som er produsert på en ansvarlig måte. Leker i god kvalitet som holder lenge og belaster klodens miljø minst mulig – som samtidig er morsomt å leke med.

Det er mange krav å stille til lekene, og derfor er du sikkert en type tilbudsjeger!

Lekeakademiets Black Friday utsalg
På mange måter er vi som nettbutikk nødt til å følge med i tiden. Vi er forretningskvinner med en sunn skepsis og en viss porsjon kvinnesnille, så vi hopper ikke på hva som helst.

Da Black Friday kom til Norge i 2010 så rynket vi på nesten over enda en forbrukerorientert, markedsøkonomisk festdag, som kun har til formål til å få folk til å bruke penger de ikke har og på ting de ikke har bruk for.

Men faktisk så er vi i dag veldig glade for at så mange av våres flotte kunder velger å kjøpe estra stort inn av babyleker, motorikkleker, dukkehus, lekekjøkken, løpesykler/balansesykler og alt mulig annet på Black Friday. For våres Black Friday tilbud på leker, betyr jo at enda flere barn får muligheten for å få lekene som stimulerer til bedre utvikling av kroppen og hjernen, til å hoppe, løpe, undersøke og tenke, i stedet for å bare sitte stille og glo på en skjerm. Leker i en kvalitet som holder mange år, og som hverken skader kloden eller barnene.

Thanksgiving er uken før Black Friday

Hva er Black Friday?
Black Friday er, som du sikkert vet, fredagen etter Thanksgiving. Det er den største amerikanske høytiden som faller den fjerde torsdagen i november. Den fredagen har veldig mange amerikanere fri og de har tid til å gå på juleshopping. Opprinnelig henviste «Black» til de voldsomme menneskemengdene på veiene, som skulle hjem etter Thanksgiving, men nå har detaljhandelen snudd uttrykket til å bety at tallene på bunnlinjen, etter en lang, sløv sommersesong med røde tall, nå endelig blir sorte og betyr bedre omsettning og inntjening. Black Friday er også årets største salgsdag, og det blir utført mange millioner transaksjoner på denne ene dagen i 204. Året etter brukte vi nordmenn noen milliarder kroner på Black Friday!

Cyber Monday: Billige leker på salg!
Nå er det også kommet enda en anledning til å sette prisene ned – eller rettere, å forlenge din mulighet for å kjøpe flotte kvalitetsleker på tilbud. For Cyber Monday er nå også en «ting», som mange internettbutikker har valgt å tilføye til de store markedsdagene.

Cyber Monday kom frem som uttrykk i 2005. Noen marketing mennesker i USA hadde funnet ut av at mandagen etter Thanksgiving var en av de største dagene for internetthandel på hele året.

Folk som hadde hatt fri i Thanksgiving helgen og ofte dro på familieferie i lannddistriktene i USA, hvor det er dårlig eller ingen internettforbindelse, kom tilbake på jobb på mandagen. Med en raks og professjonell internettforbindelse, kunne de endelig komme i gang med å kjøpe alle klær, sko og ting til barnene, som de har gått og sett på i butikkvinduene i ferien. Det er i hvert fall den forklaringen, som marketsfolkene gir uttrykket «Cyber» – fordi utsalget på Cyber Monday er kun online i motsetning til Black Friday, som også er en stor dag for vanlige fysiske butikker.

Når er det utsalg på leker hos Lekeakademiet?
Du kan finne fantastiske tilbud på leker hos oss på Black Friday. Vi gleder oss til å tilby deg en masse leker som vil gjøre det enkelt for deg å være den gode forelder som du gjerne vil være. Du kan alle andre dager på året finne gode tilbud i våres tilbudskategori her og outletpriser i våres outlet her.

Stimulering av barns motorikk og læring er våres hjertesak – og vi vil så gjerne ha deg med!

God shopping

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*