Black friday tilbud

Black Friday tilbud på leker: Hvordan, når og hvorfor.

in Om at handle på nettet/Tradition og højtider

Black Friday tilbud på leker: Hva skjer hos Lekeakademiet?

Hva er det med Black Friday som gjør at alle nettbutikkene setter hele årets inntjening over styr og selger leker så billig at du kan spare tusenvis av kroner hvert år?

Vi løfter litt på sløret om hvorfor Lekeakademiet også har gode Black Friday tilbud selv om vi egentlig er mer stolte av å være en nettbutikk som er kjent for et unikt utvalg av leker som er motorisk utfordrende, enn for å dumpe prisene en helg i året og bombardere deg med meldinger om salg.

Vi foreldre gjør vårt beste – også på Black Friday

Du vil gjerne gi barnet ditt flotte leker som også stimulerer læringen av viktige ferdigheter på en morsom måte. Det er jo derfor du leser blogginnleggene våre her hos Lekeakademiet, og det er også årsaken til at vi startet Lekeakademiet for mange år siden.

Vi har selv barn og vi mente den gang akkurat som nå at barna våre skal ha det beste. Vi foreldre skal gjøre en ekstra innsats for å gi dem de beste mulighetene til å utvikle seg til sterke, omsorgsfulle og fornuftige mennesker med godt utviklede sanser.

Er du tilbudsjunkie på Black Friday?

Selvfølgelig vil du som omsorgsfull forelder også gjerne handle med god samvittighet. Det vil si at du følger med på gode Black Friday tilbud og andre tilbud så du har råd til å kjøpe flotte og sikre leker. Leker i god kvalitet som holder lenge, belaster miljøet minst mulig og samtidig er gode å leke med.

Det er mange krav å sette og derfor er du en ansvarbesvisst forelder.

Lekeakademiets Black Friday salg

På mange måter er vi som nettbutikk nødt til å følge med i tiden. Vi er forretningskvinner med en sunn fornuft, så vi hopper ikke på hva som helst.

Da Black Friday kom til oss for en del år siden, rynket vi på nesen over enda en forbruksrettet, markedsøkonomisk festdag, som bare hadde et mål om å få folk til å bruke penger som de ikke har på skrot, som de ikke trenger.

Men i dag er vi faktisk veldig glade for at så mange av kundene våre velger å kjøpe ekstra mange babyleker, motorikkleker, dukkehus, lekekjøkkener, løpesykler og alt mulig annet på Black Friday. For tilbudene våre betyr jo at enda flere barn får mulighet til å få leker som stimulerer utviklingen av kroppen og hjernen. Lekene bidrar til at barna hopper, løper, undersøker og tenker, istedenfor å bare sitte stille og glo på en skjerm.

Kvalitetsleker som holder i mange år og som hverken er skadelig for jorden eller gir barna merkelig utslett.

Black Friday - Thanksgiving

Hva er Black Friday?

Black Friday er, som du sikkert vet, fredagen etter Thanksgiving. Det er den største amerikanske høytiden som faller på den 4. torsdagen i november. Denne fredagen har veldig mange amerikanere fri og dermed tid til å gå på juleshopping. Opprinnelig refererte ”Black Friday” til de voldsomme menneskemengdene på veiene som skulle hjem etter Thanksgiving, men nå har detailhandelen snudd uttrykket til å bety at de røde tallene på bunnlinjen etter en lang, sløv sommersesong nå endelig blir sorte og det betyr bedre omsetning og inntjening. Black Friday er også årets største salgsdag i Norge med en enorm omsetning.

Cyber Monday: Billige leker på salg!

Nå er det kommet enda en anledning til å sette prisene ned – eller rettere sagt, å forlenge muligheten til å kjøpe flotte kvalitetsleker på tilbud. For Cyber Monday er nå også blitt en ”trend”, som mange nettbutikker har valgt å legge til de store handelsdagene.

Cyber Monday ble et uttrykk i 2005. Noen markedføringsfolk i USA hadde funnet ut at mandagen etter Thanksgiving var en av de største dagene for netthandel på hele året.

Folk som hadde hatt fri i Thanksgivinghelgen og ofte hadde vært på familieferie på landet hvor det var dårlig eller ingen internettforbindelse, kom tilbake på jobb om mandagen. Med rask internettforbindelse, kunne de endelig kjøpe alle de tingene til barna som de hadde sett på i butikkvinduene i ferien. Det er i hvert fall den forklaringen, som de gir på uttrykket ”Cyber” – fordi salget på Cyber Monday bare er online i motsetning til Black Friday som også er en stor dag for fysiske butikker.

Når er det salg på leker hos Lekeakademiet?

Du kan finne fantastiske tilbud hos oss på Black Friday – og i dagene før vil du kunne se hvilke varer som kommer på tilbud i vår Black Friday-kategori. Selve tilbudene blir først aktive kl. 00:01 den 27/11 2020. Det kommer fortløpende flere og flere varer i kategorien, etterhvert som vi finner ut av hvilke leker som vil gjøre Black Friday 2020 til noe helt spesielt her hos oss.

Black Friday 2020 hos Lekeakademiet.

2020 har gitt oss mange spesielle opplevelser, både med nye forretningsforbindelser, utfordringer med Covid-19 og vi har fått en håndfull nye, flinke leketanter og lekeonkler på kontoret. Vi har vært nødt til å omstille oss raskt til både samfunnets og kundenes behov for lærende aktiviteter, som samtidig er hygieniske. Dette er heldigvis gått over all forventning og det er vi veldig takknemmelige for.

Nå gleder vi oss til å fokusere på å tilby deg en fantastisk Black Friday med full fart  – uansett om det blir sammen eller hver for seg. 
Vi ser frem til å kunne tilby mange leker som vil gjøre det lett for deg å være den gode forelder som du gjerne vil være, til tross for de utfordrende kravene som 2020 stiller til barnas og voksnes hverdag og vaner.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*